Jaunimo festivalis: Vibelift 2023

Balandžio 5 d. mūsų mokyklos 8–9 klasių mokiniai vyko į jaunimo festivalį „Išjudink kūną, mintis ir ryžtą svajonių išsipildymui“.

Festivalio tikslas: puoselėti bendruomeniškumo vertybes, skirtas parodyti, kad kiekvienas yra sėkmės kūrėjas, kad kelyje į sėkmę svarbus ryžtas, drąsa, ištvermė ir kantrybė.

Pranešimus skaitė ryškios sporto ir pramogų pasaulio žvaigždės, muzikos atlikėjai.

Renginį vainikavo puikus koncertas, kuriam neliko niekas abejingas.

Renginio refleksija:

Labai buvo smagu, gera kompanija, daugiau tokių renginių!!! (Gustė Gerulskytė)

Man renginys patiko. Buvo įdomios ir įkvepiančios paskaitos, be to, sutikau daug įžymių žmonių. (Greta Pilipauskaitė)

Patiko atlikėjai (OG Version, DJ Nevykėlė). Nepatiko Gabrielius Vagelis ir kai kurios paskaitos, bet buvo tikrai smagu 🙂 (Karina Lutinskaitė)

Labai patiko, buvo smagu. (Deimantė Norvaišaitė)

„Vibelift“ tikrai paliko didelį įspūdį, renginys buvo puikiai organizuotas, daugybė šviesų, ugnies bei įžymių nuomonės kūrėjų, kurių pranešimai labai sudomino, o kai kurie net pakeitė mano nuomonę ir požiūrį į kai kuriuos dalykus. Labiausiai patiko pranešėjas Alanas Dzeranovas, kuris labai įdomiai ir „įsijautęs“ pasakojo apie sveiko gyvenimo įpročius ir discipliną . Dauguma muzikos atlikėjų pasakojo apie aistrą ne tik muzikai, bet ir apie tai, kaip siekti savo tikslų, patiems susikurti gerą dienos nuotaiką. Buvo malonu išgirsti Lietuvos atlikėjų kūrinius, kurie užkūrė puikią renginio nuotaiką. Tikrai dar kartą vykčiau į tokio tipo renginį, mėgstu tokią atmosferą, kur susiburia dauguma šalies jaunimo pasisemti idėjų. (Augustė Vasiliauskaitė)

Renginys buvo tikrai linksmas, daug energijos bei motyvacijos, vedėjai tikrai pasistengė ir puikiai užvesdavo pajudėti. Man patiko dar ir todėl, kad nesu buvus tokiam dideliam renginy. Tik gal šiek tiek trūko papildomų veiklų, nes truputį atsibosdavo vien tik sėdėti vietose. (Brigita Petriuškevičiūtė) Patiko Vido Bareikio įkvėpimas, nepatiko paskaitos (Gustas Paulauskas).

Man patiko Vido Bareikio kalba, privertė susimąstyti (Domantas Ukrinas)

Man patiko  Gabrieliaus Vagelio daina ir kalba. (Andriejus Milieška)

Man patiko viskas. Labai geras renginys. Ačiū! (Justas Šlekonis)