Pirmokų krikštynos

Pirmokų krikštynos mūsų  mokykloje jau tapo tradicija. Per  keturias savaites jauniausieji mokinukai  apsiprato mokykloje, spėjo pažinti draugus ir mokytojus, bet nebuvo tikri Žinių karalystės gyventojai, tikri mokiniai, nes „nepakrikštyti“.

Vaikams  šventę organizavo dešimtokai. Apsirengę pasakų veikėjais, jie mažuosius vedžiojo po mokyklą, skyrė įvairias užduotis ir malonius išbandymus. Vaikai žaidė, šoko ir dainavo. Mokyklos Pop choro „Abėcėlė“ dainininkai mažiesiems ir jų tėveliams skyrė daineles. Mergaites dainuoti moko mokytoja Romena Zabielienė.

Atlikę jiems skirtas užduotis, pasižadėjo, kad bus stropūs ir darbštūs mokiniai. Vaikus sveikino mokyklos  direktoriaus pavaduotoja ugdymui Stepanija Petkuvienė.

Dėkojame dešimtokams  Kristupui Grausliui, Akvilei Žilinskaitei, Augustei Salytei, Emilijai Slpkutei, Augustei Michailovaitei, Mykolui Urbanavičiui, Laimonui Liaudanskiui, Akvilei Šalnytei, Emilei Šlepavičiūtei  už šventę ir  dovanėles, fondui „Švieskime vaikus“ – už dovanotas knygas, mokytojai V. Gladiševai už pagalbą, Karnavalinių rūbų salono savininkei Loretai Čiuželienei – už pasakų personažų rūbus.